EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dilluns, 24 d’agost del 2009

JUVENTUS 1-0 CHIEVO

Després d'una pretemporada intensa en la que em vist la cara bona i la dolenta de la JUVE, victòria contra el Madrid i el Trofeu TIM i la derrota a la final de la Peace Cup i contra el Villareal, ha començat la cursa per el Scudetto 09-10 que després d'uns quants anys, sembla més ajustat que mai ja que tant la JUVE com l'Inter tenen una plantilla més competitiva que l'any passat. La primera jornada l'ha guanyat la JUVE ja que l'Inter va empatar 1-1 contra el Bari i la nostra JUVE va guanyar per 1-0 al Chievo. Un marcador molt ajustat però que assegura els tres punts. Per la seva part, el Milan va guanyar dissabte 2-1 al Siena. El partit no va ser molt emocionant ja que encara queden molts detalls per polir però es va poder veure l'actuació de Diego i el gol de Iaquinta. La primera part va ser la més interessant i als deu minuts Iaquinta va avançar a la defensa i després d'un centre de Diego, rematava de cap per sobre del porter i establia el 1-0 que acabaria sent definitiu. Després no es van veure ocasions clares de gol i el partit es va fer pesat. La pròxima jornada ens enfrontem a la Roma, però abans hi han els últims partits de la preliminar de Champions i divendres es farà el sorteig. FORZA JUVE!