EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

diumenge, 2 d’agost del 2009

JUVENTUS 2-1 REIAL MADRID

Tercera victòria consecutiva contra el Reial Madrid en UN ANY. S'han jugat tres partits i la JUVE n'ha guanyat tots tres. Aquest enfrontament era considerat un "amistós", però tal com va dir Ferrara, un JUVENTUS-Reial Madrid mai és un amistós i així ho han demostrat els jugadors juventins que des del primer minut van començar a atacar al rival. El guanyador del partit obtenia ni més ni menys que el pas a la final de la Peace Cup. Com em dit anteriorment, no es tractava d'un amistós i l'ambient abans de començar el partit ja estava carregat. Només comença la JUVENTUS es va adelantar gràcies a una falta llençada per DEL PIERO i que Cannavaro envia al fons de la xarxa amb el cap. Després de tres anys sense marcar u gol, Cannavaro el marca al seu ex equip. Desprès d'això, la JUVE va tenir el domini del partit i va disposar de dues ocasions més claríssimes, d'Amauri. La primera va acabar rosant el pal i la segona la va aturar un defens del Madrid a un metre de la línia. Després d'això, hi van haver alguna que altre ocasió per DEL PIERO i algun fora de joc. Tot i això el Madrid va anar creant perill a la porteria de Buffon i al minut 40, Chiellini va fer un penalti inevitable sobre Raul i que Cristiano va transformar en el 1-1. A la segona part, es va repetir el mateix paper. Al minut 4, DEL PIERO llença un cormer que Salihamidzic va rematar de cap després d'haver-se passejat per l'area petita amb tranquilitat. Arribava així el 2-1 favorable a la JUVE. A continuació, Raúl va enviar una pilota al pal i Camoranesi va estar a punt de fer el tercer. Llavors van arribar els canvis pels dos equips. Giovinco va ser substituït per Zanetti, DEL PIERO per Iaquinta. Gran ovasió per DEL PIERO i Felipe Melo per un del primavera. A partir d'aqui van arribar les faltes més perilloses i el pal de Iaquinta. Cap al final del partir Cristiano es va encarar amb Salihamidzic però al final no va passar res. Gran partit donç dels jugadors juventins i en especial de Giovinco,DEL PIERO i Camoanesi que amb les seves jugades individuals va ser escollit com a millor jugador del partit. A la final ens tocarà enfrontar-nos amb l' Aston Villa que va guanyar al Porto per 2-1 també. Esperem veure una JUVE com la que va jugar contra el Madrid i així poder guanyar la Peace cup. FORZA JUVE!!!!