EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dimecres, 2 de setembre del 2009

ROMA 1-3 JUVENTUS

Gran victòria de la JUVENTUS contra la Roma que augmenta la distància amb l'Inter amb 2 punts i ens col•loca a primera línia. Els grans protagonistes van ser Diego(2) i Melo(1).
Partit molt emocionant el que es va viure a Roma amb una primera part molt igualada i amb una segona part clarament feta a mida per la JUVENTUS.
Diego va ser l'encarregat d'obrir el marcador gràcies a una pilota robada al mig del camp, en el que posa la directa i amb tres defenses romans rere seu, aconsegueix recórrer tot el camp de la Roma i guanyar al porter amb un toc suau a cama canviada.
Després, Iaquinta va poder tornar a marcar gràcies a un cop de cap resultat d'un centre de falta de Diego i que Doni va parar amb molta dificultat. A continuació va arribar el gol de la Roma, resultat d'un xut de fora de l’àrea de De Rossi que Buffon no veu i que arriba al fons de la xarxa. Arriba el 1-1 i així va acabar la primera part tot i que Amaurí podria haver donat avantatge a la JUVE ai no fos pel pal de la porteria.
A la segona part, domini clar de la JUVENTUS que amb un Diego molt inspirat va marcar el seu segon gol i va donar els tres punts a la JUVE. Cap al final del partit, Melo amb un xut des de fora de l’àrea i desviat per un defensa romà va entrar a la porteria romana i establia el 1-3 definitiu.
Gran partit de la JUVE i gran partit dels nous fitxatges.
Per la seva banda, l'Inter va guanyar 4-0 al Milan en un partit en que van saber aturar el rival i que demostra que els dos grans candidats a guanyar el títol son la JUVE I l'Inter.