EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dilluns, 23 de març del 2009

ROMA 1-4 JUVENTUS

Partit impressionant a l'olímpic de Roma en el que la JUVE va exivir el seu millor joc i va guanyar clarament a una Roma desapareguda totalment. 1-4, un resultat que es torna a repetir una jornada després de la golejada a casa contra el Bolonia. El partit es va jugar amb una intensitat molt forta ja que cap dels dos equips podia permetres el luxe de regalar punts, per tant era obligatori guanyar. La JUVE va ser la que va interpretar millor la situació. A la primera part només es va veure un gol, tot el contrari que a la segona que hi van haver-hi un total de 4 gols. En els primers minuts no van crear ocasions de perill fins que Iaquinta va començar la golejada juventina cap al final de la primera part. La absència d'Amauri no es va notar ja que a la segona part i just després de que la Roma empatés el partit, Iaquinta va tornar a marcar el segon gol que va donar l'avantatge definitiva i que després van acabar de maquillar Melberg de cap en una sortida de corner i ja cap al final del partit Nedved, que havia sortit d'una lesió va marcar amb un xut de volea des de fora de l'àrea amb la cama esquerre i a una velocitat de 80 km/h. El marcador ja no es va moure més. Poques ocasions per a una Roma desorientada i una actuació que va passar dessaperseguda de DEL PIERO que no va ser capaç d'aprofitar un contraatac que era gol cantat. L'Inter per la seva part va tornar a guanyar, aquest cop al colista Reggina per 3-0 i continua la diferència de 7 punts. Encara queden 9 jornades i el derbi pel mig. Em de creure en el Scudetto. FORZA JUVE!!!