EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dilluns, 16 de març del 2009

JUVENTUS 4-1 BOLONIA

Els fantasmes de la Champions ja han desaparegut a casa la JUVE. Un petit ensurt a la primera part que va desaventatjar a la JUVE en el primer temps però que en el segon va saber reaccionar i va acabar guanyant 4-1. Gran Victòria de la JUVE. El partit va ser molt intens durant tot el temps on el Bolonia va aprofitar una errada de la defensa de la JUVENTUS i Di Vaio va fer una assistència molt bona a Mutarelli que no va perdonar davant de Buffon. A partir d'aquest moment, La JUVE es va veure obligada a reaccionar perquè el partit no s'escapes i va crear incomptables ocasions que no van tenir èxit durant la primera part. A la segona part però van canviar les coses clarament. La JUVE va seguir tenint el domini complet del partit i va acabar golejant al contrari ràpidament en el minut 4 amb una sortida de corner centrada per Giovinco que va enviar al fons de la xarxa Salihamidzic amb el cap. Llavors el marcador es va tornar a igualar i encara quedava temps per que la JUVE fes tres gols més. El mateix Giovinco (SUPERSEBA) va marcar el segon gol amb un tir magistral que era impossible que no entres. La eufòria es va despertar i DEL PIERO va acabar fent dos gols consecutius i podria haver fet dos més però van anar al pal, llàstima perquè hagués sigut increïble. Al fina 4-1 per la JUVE que va seguint el rastre de l'INTER amb l'esperança de poder atrapar-lo. Esperem que no sigui massa tard. FORZA JUVE!!!!!