EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dimarts, 7 d’abril del 2009

JUVENTUS 3-3 CHIEVO VERONA

Així segur que no. Jugant d'aquesta manera és impossible que puguem plantar cara a l'INTER i als grans d'Europa. Un empat en aquestes alçades del campionat és un avenç a la pèrdua del primer lloc i com a conseqüència la pèrdua del Scudetto. La JUVE empata a casa contra el Chievo i es complica la vida. Després d'aixecar el partit dues vegades, li marquen un gol en el minut 91 per un error clamorós de la defensa i acaba emportant-se només un trist punt. A la primera part van haver tres gols i dos del Chievo. El primer als 20 minuts i el segon a l'últim minut de la primera part per un error defensiu. Chiellini va retallar les distàncies en fer l'empat. A la segona part tres gols més. Primer de la JUVE gràcies a Camoranesi i a un defensa del Chievo. El següent també de la JUVE i de Iaquinta que es troba en un bon estat de forma i el tercer del Chievo en un error de la defensa juventina. Al final 3-3, el Chievo se'n va satisfet i la JUVE amb el cap baix per un error en l'últim minut que pot costar el campionat. Ja cal que guanyem tots els partits que queden i que de cara a l'any que ve tinguem una plantilla de gran qualitat.