EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

diumenge, 1 de març del 2009

JUVENTUS 1-0 NAPOLI

La JUVE es recupera de la derrota de Champions i guanya per la mínima, com no, al Napoli i retalla 2 punts a l'INTER que ha acabat empatant contra la Roma un partit que el tenia perdut però que ha sabut remuntar. Partit molt important per la JUVE, tant com per guanyar com per aixecar la moral als jugadors. Partit interessant però bastant pobre en el que Marchisio va marcar un altre gol de 3 punts. El partit amb ocasions per a tots dos equips però amb un únic gol que va arribar al final de la primera part gràcies també a un rebot en un defensa que va permetre que Marchisio marques el gol de la victòria. La alineació principal va destacar en part per la davantera: DEL PIERO-TREZEGUET. Després de molt de temps em tornat a veure la dupla classica dels últims anys en la JUVE. Encara però, DEL PIERO va ser substituït a la segona part per Amaurí i com sempre passa a cada partit, algun jugador de la JUVE ha de sortir del camp per molèsties. Aquest cop ha estat Legrotagglie, que afortunadament no s'ha fet rés greu finalment Per la seva part l'Inter ha acabat empatant 3-3 amb la Roma que no ha estat capaç d'aprofitar la vantatge inicial de 2 gols. La JUVE fa els deures i L'Inter empata. Ara la distància es redueix a 7 PUNTS que fan possible encara la remuntada somiada. FORZA JUVE!