EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

diumenge, 1 de març del 2009

CHELSEA 1-0 JUVENTUS

El Chelsea dona el primer pas cap a la classificació de quarts de final guanyant 1-0 a la JUVE en un partit intens en el que l'equip visitant no va poder empatar tot i fer un bon partit. La incertesa arriba al partit de tornada a Torí. No ha pogut ser i la JUVE s'ha quedat amb les ganes d'acabar de fer un bon partit. La mala punteria dels davanters que xuten sempre cap al porter i que no és nova, ha fet que no poguéssim empatar un partit vital per a la classificació. Els primers 15 minuts van ser un desastre per a la JUVE i és on va arribar el gol del Chelsea, en clar FORA DE JOC de Drogba. Després del primer quart d'hora de partit la JUVE va començar a controlar amb més facilitat la pilota però no acabava mai de completar les jugades. Amauri sempre cobert no va poder no va poder contribuir a les jugades i a més, Del piero no va aconseguir destacar. La JUVE va lluitar fins l'últim minut però no va ser possible. Derrota poc merescuda en la que l'equip va jugar molt bé però no va ser capaç de marcar. "Preferiria que l'equip hagués jugat pitjor i poder haver marcat un gol". Paraules del mister Ranieri en acabar el partit. A part de tot això, Nedved va fer oficial que aquesta seria la seva última temporada com a jugador de la JUVENTUS i com a futbolista professional. Acabarà retirant-se amb 37 anys i una gran carrera futbolística. Més endavant ampliarem aquesta informació amb la trajectòria del jugador. Per tant, la JUVE és veu obligada a guanyar 2-0 en la tornada de vuitens que es jugarà al Stadio Ollimpico di Torino. FORZA JUVE!