EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dilluns, 5 d’octubre del 2009

PALERMO 2-0 JUVENTUS

La JUVE va quedar retrada com una sombra en l'enfrontament contra el Palermo i va deixar escapar la terdera oportunitat de consolidar-se en la primera posició de la clasificacío i va acabar perdent per 2-0.

Mal començament donç pels de Ferrara que encara van tenir sort de no encaixar més gols gràcies a un pal i a la, com no, bona actuació del que s'està tornant a convertir sense dubte en el millor porter del món, Gigi Buffon.
Tot i això, no vam ser capaços ni de marcar un sol gol ja que els jugadors van fer una actuació penosa que demostra perquè portem sense guanyar 4 partits seguits. Només cap al final del partit, vam ser capaços de demostrar el nostre gran potencial però ja era massa tard i el Palermo ja tenia la victòria a la butxaca.

Els gols van arribar tots a la primera part. Primer Cavani, que despres de que Melo perdes a pilota al centre del camp, el jugador del Palermo no va desaprofitar l'ocasió i va avançar al seu equip. El segon gol, va ser obra de Simplicio cap al final del primer temps i va acabar enfonsant a la JUVENTUS.
A la segona part, e monoleg va ser el mateix, el Palermo va seguir dominant el partit i podria haver sentenciat am Miccoli però el pal ens va donar un cop de mà. Al final, a la deseperada, la JUVE  va intentar remuntar però tot és va quedar amb un no res i d'aquesta forma ens col·loquem tercers a 2 punts de l'Inter. Mala actuació dels 3 brasilers de la JUVE amb un Melo pèsim, Diego fluix i Amauri desaparegut.

D'aqui dues semanes torna el campionat i tornem a començar.