EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

diumenge, 27 de setembre del 2009

JUVENTUS 1-1 BOLOGNA

No ha estat possible mantenir la ratxa de partits guanyats que portava la JUVE en el campionat. Després de l'empat 2-2 a casa del Genoa, per un gol de Iaquinta anul·lat per fora de joc  inexistent, la JUVE torna a empatar a casa contra el Bologna en el minut 93 de partit.

Una setmana amb mala sort per a la JUVE si tenim en compte que tots dos partits han acabat empatats. Per altra banda, tenim coses bones com el retorn de Diego i DEL PIERO i la derrota de l'Inter contra la Sampdoria que és primera amb 15 punts seguida de la JUVE amb 14 i el Inter amb 13. Si tenim em compte les dues últimes temporades, no està gens malament.

Pel que fa el partit, la JUVE va crear moltes ocasions de gol i gràcies a això, Trezeguet va obrir la llauna al minut 24 ja que estava atent i va aprofitar un refus d'un xut de Zebina, el qual va fer un bon partit, a part però també vam desaprofitar moltes ocasions de gol com un pal de Camoranesi que ens hauria donat la victòria i vam deixar molts espais en defensa que ens podrien haver costat tots els punts i que per sort, el Bologna no va saber aprofitar fins al temps de descompte on per una equivocació de Legrottaglie, Adailton es va quedar sol i no va fallar.

D'aquesta manera es va acabar el partit i d'aquesta manera acaba una setmana no negativa però que podria haver estat millor. Dimecres enfrontament de Champions contra el Bayern de Munich que si guanyem ens pot col·locar en la primera posició del grup i si empatem o perdem sens començarà a complicar el pas a la següent fase. Recordem que la JUVE va empatar a 1 contra el Girondins per un gol en fora de joc.