EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dilluns, 14 de setembre del 2009

LAZIO 0-2 JUVENTUS

Victòria treballada de la JUVENTUS en la que els de Ferrara van saber aguantar bé a la Lazio i es van emportar els tres punts del olímpic. Tercera victòria consecutiva al campionat (3 de 3) i segona victoria consecutiva al olímpic de Roma (2 de 2).
DEL PIERO es va quedar a Torí però la JUVE va ser capaç de guanyar. A la meitat de la primera part, Diego es va lesionar i serà baixa una setmana i per tant es perdrà el partit de Champions.
Durant el primer temps, les forces de tots dos equips estaven molt igualades i la tensió era màxima. Val a dir que tant Buffon com el porter de la Lazio van estar molt encertats, el primer en parar dos xuts i una falta i el segon per aturar dos xuts de Trezeguet que eren dos gols impresionants, per tant, moltes ocasions per part dels dos equips i cap al final de la primera part, un gol anul·lat a la Lazio per una falta clara de Cruz a Legrotagglie va estar a punt de donar la ventatge a la Lazio.

A la segona part, la JUVE va demostrar perquè és el millor equip d'Itàlia i va mantenir el mateix rendiment que a la primera part, en canvi la Lazio no, i això va permetre que es poguessin adelantar gràcies a un gol de Cáceres, producte d'un rebuix de la defensa azzurra en la que el jugador no va desaprofitar. A partir d'aquest moment, la Lazio es va veure dominada clarament i no va poguer empatar el partit fins que, ja en el temps de descompte, Trezeguet va establir el 0-2 definitiu.
Gran actuació de la JUVENTUS i desl seus jugadors que hauran de demostrar a la Champions que som millors que l'any passat jugant contra el campió de França.