EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dijous, 17 de setembre del 2009

JUVENTUS 1-1 GIRONDIN DE BORDEUX

La JUVE comença el primer partit de Champions empatant a un gol contra el campió francès el Girondins.
Un resultat amarg si tenim en compte que el gol del rival va ser en clar fora de joc i que marchisio va estavallar una pilota al travaser en els últims minuts del partit.
Era un partit que es preveia molt igualat i, en efecte, ho va ser. S'esperava un gran debut de Giovinco el qual va ser titular per la lesió de Diego contra la Lazio, però no va fe run gran debut, tot i això sabem que Giovinco te qualitat suficient com per enfrontar-se a equips de la talla del Girondins. A part d'això res més. El que no s'esperava era el resultat final, un resultat no merescut per la JUVE que va fer moltes ocasions clares però que el porter rival va saber aturar.
A la primera part el Girondins va començar fort amb una gran actuació de Chamark però com sempre Buffon, que va ser el millor de la nit, va evitar el primer gol. Més endavant, Iaquinta va tenir ales botes el primer gol de la JUVE però el porter va arribar a temps en dues ocasions.
A la segona part va arribar el gol de la JUVE, gràcies a un pase de Cannavaro des del mig del camp que va desconcertar la defensa rival però no a Iaquinta que va estar molt atent i amb una execusió gairebé igual que contra el Chelsea l'any passat, va marcar el gol que després va quedar en res perquè el Girondins va empatar gràcies a un llançament de falta que després de que algú el refusses amb el cap, va arribar a les botes de l'últim jugador que es trovaba en clar fora de joc i que només va haver d'empenyer la pilota al fons de la xarxa. Arribava donç el 1-1 que seria definitiu, però Marchisio va tenir l'oportunitat d'avançar a la JUVE en el marcador però el travaser ho va impedir i al final un punt per a cadascú.
Partit emocionant en el que com Ferrara va dir a la roda de premsa prèvia a l'enfrontament, els errors a la Champions es paguen molt car. I té raó perquè encara que no fos error de la JUVENTUS sinó de l'arbrite, va desfavorir a la JUVE clarament. Acabem de començar i em d'esperar als pròxims partits, però el rival següent és tant perillos o més que el Girondins, el Bayern de Munich.