EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

diumenge, 22 de febrer del 2009

PALERMO 0-2 JUVENTUS

L a JUVE ha fet els deures guanyant 0-2 al Palermo i afronta el proper partit de Champions contra el Chelsea amb grans expectatives. Els gols de Sissoko a la primera part i Trezegool a la segona. El partit comença amb una sorpresa esperada, DEL PIERO i Amauri a la banqueta. Ranieri es reserva als dos davanters principals de la JUVE pel dimecres i disposa a Iaquinta i Trezeguet com a puntes. La JUVE no creava grans oportunitats de gol però sempre que tenia la pilota, el Palermo es començava a perdre pel camp. D'aquesta manera, Sissoko va aprofitar un passadís al mig del camp i es va transformar en davanter per acabar de disparar un xut impressionant que el porter no va poder aturar, fent l'estirada i sentint-se impotent. Tot i això, el Palermo va desaprofitar una ocasió clara per empatar i al final de la primera part Iaquinta va desviar un xut que podria ser el 0-2 però al final rés. La segona part, sense canvis en els jugadors de la JUVE, va ser bastant avorrida sense clares ocasions pels dos equips fins que Amauri va entrar al camp de joc per Iaquinta i va donar emoció durant l'últim tram del parit. Una ocasió clarissima que va parar el porter Amelia amb la mà i una assistència de gol magnifica que Trezegool no va desaprofitar i d'aquesta manera marca el primer gol després de la lesió. 0-2 al final i un bon gust de boca per la JUVE que li espera una gran prova contra el Chelsea.