EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dilluns, 16 de febrer del 2009

JUVENTUS 1-1 SAMPDORIA

La mala sort ara ve acompanyada de la maledicció dels pals (fins a quatre) que han impedit una contundent victòria contra la Sampdoria i que al final ha acabat amb un trist empatat 1-1. La JUVE comença bé amb dues ocasions de Nedved i DEL PIERO però una errada de la defensa juventina, que per cert ja en porta bastantes, permet a la Samp obrir el marcador(Pazzini al minut 10). Primera vegada en el campionat en que la JUVE comença perdent abans del quart d'hora de joc. Desprès, dos pals consecutius de Nedved que eviten clarament la remuntada i una ocasió per la Samp que no arriba a concluïr. Ja en la segona part arriba el gol d'Amauri de cap gràcies al centre de Giovinco que havia entrat al començament de la segona part. Arribava el 1-1 en el partit i semblava que la JUVE aconseguiria la remuntada esperada i merescuda però altre cop els pals van jugar una mala passada a la JUVE i a DEL PIERO que va ser qui va fallar. La Samp només va tenir una ocasió i el partit va acabar mb un xut llunyà de Marchiso que no va ser gol per poc. Per la seva part, l'Inter guanya in extremis al Milan amb un gol d'Adriano amb la mà. La distància amb el lider augmenta tot i el bon joc de la JUVE i les jornades passen sense resultats satisfactoris que ens dificulten el Scudetto.