EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

diumenge, 21 de febrer del 2010

AJAX 1-2 JUVENTUS

La JUVENTUS torna a somriure a Europa desprès de guanyar a l'Ajax per 1-2 en l'anada de setzens de la Europa Cup.

Bon partit el que van oferir tant l'Ajax com la JUVENTUS el dijous. Desprès de la victòria a casa contra el Genoa, la JUVE va tornar a demostrar que està tornant a jugar com ho ha de fer, gràcies en part al bon moment de forma de DEL PIERO que va ser decisiu en les jugades dels dos gols i Amauri que va marcar els dos gols que van donar la victòria. Ha marcat tres gols en els últims dos partits.

El partit va començar fort, amb ocasions per a tots dos equips però va ser en un contra atac de l'Ajax on es va veure el primer gol de la nit. Sulejmani va ser l'encarregat d'avançar els locals al minut 16. Però la JUVENTUS no es va enfonsar i poc després, en una jugada impressionant de DEL PIERO, Diego va estar a punt d'empatar el partit però les mans del porter de l'Ajax ho van evitar. Llavors la insistència va donar la recompensa i Amauri al minut 32, després d'una altre gran jugada de DEL PIERO i un centre de Del Ceglie, va enviar al fons de la xarxa el 1-1 amb una gran rematada de cap.
A la segona part, els atacs de la JUVE van disminuir però al minut 58, amb un centre de DEL PIERO, Amauri va tornar a marcar de cap i va donar així la victòria fonamental a la JUVENTUS per poder anar tranquils al partit de tornada. L'Ajax ho va provar amb clares ocasions de gol, entre elles un pal però no va ser possible i la JUVE es va emportar el partit i ja té molta feina feta per accedir als vuitens de final.

La JUVE torna a jugar bé i a demostrar que és un equip amb possibilitats de guanyar la Europa Cup.