EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dijous, 29 de gener del 2009

UDINESE 2-1 JUVENTUS

Derrota contundent de la JUVE en front de l'Udinese que va saber controlar el partit i les situacions que hi van haver-hi. Dos errades de la defensa i l'absència de DEL PIERO costen el partit a la JUVE. Des del començament de partit la JUVE no va saber agafar el ritme adequat i l'Udinese no ho va deixar escapar. Els dos gols del rival els van fer els seus davanters, Quagliarella i Di Natale. L'únic gol de la JUVE el va marcar Iaquinta de penal, després de substituir a Giovinco. La JUVE va estar dominada durant tot el partit i no va tenir grans ocasions de gol. Sense DEL PIERO, la JUVE és una altra juve. Derrota que ens allunya de l'INTER i que ens acosta al Milan a només dos punts. Única bona notícia, la tornada de Trezeguet.

Read more...

diumenge, 25 de gener del 2009

JUVENTUS 1-0 FIORENTINA

La JUVE tot i guanyar per la mínima aconsegueix passar la tant complicada prova contra la Fiorentina que va estar a punt d'empatar el partit en una ocasió que va acabar en fora de joc molt discutit. La JUVE es venja de la primera jornada de lliga on va acabar empatant 1-1, guanyant 1-0 a la Fiore. Superior durant tot el partit gràcies en part a Buffon (que torna a estar en plena forma), la JUVE guanya a la Fiorentina i atrapa a l'Inter en la classificació amb un partit més. El gol va arribar al minut 21 en una jugada en a que Del Piero va donar el pase que Marchisio no va desaprofitar i en un cara a cara amb el porter aconsegueix ficar l'esfèric dins la portaria de Frey. Poc després, Nedved va tenir el 2-0 a les botes però Frey va estirar-se i aconseguí aturar la pilota. A continuació, va arribar la jugada més polèmica del partit en el que Gilardino, després d'una serie de rebots marca el gol de l'empatat que posteriorment seria anul·lat per fora de joc probablement inexistent. A la segona part la Fiore va intentar atrapar a la JUVE però no li va ser possible. Buffon va lluir-se en dues ocasions i Frey va aturar els xuts de Gryguera, Marchioni i Giovinco. La Juve va saber aguantar els atacs del rival i aconsegueix atrapar l'Inter. Amb compte Nerazzurri...

dimarts, 20 de gener del 2009

LAZIO 1-1 JUVENTUS

La oportunitat que ens havia deixat l'Inter no ha estat aprofitada. La possibilitat de posar-se a un sol punt del lider no s'ha convertit en una realitat a causa de l'empat contra la Lazio. El partit ha sigut la primera part per la Lazio i la segona part per la JUVE. el primer gol va arribar al minut 24 en una sortida de córner. L'encarregat de marcar el gol va ser Ledesma, però per sort la reacció va ser immediata i només 5 minuts després, Melberg, també en una sortida de córner va rematar de cap i va ficar la pilota dins la porteria passant entre 4 defenses. A la segona part no hi va haver-hi més gols però si moltes ocasions per guanyar el partit, però no va ser possible. La JUVE es situa ara a 3 punts del Inter que tot i perdre segueix lider.

divendres, 16 de gener del 2009

JUVENTUS 3-0 CATANIA

Primer Marchioni, després la Perla Giovinco i per acabar... DEL PIERO. No està gens malament el menú. Nova Victòria de la juventus. Aquest cop en la Copa Itàlia i contra el Catània. Vaaalee, no és un barça-atlètic ( és millor) però em guanyat amb més seguretat. La Juve va escombrar al Catània i va dominar durant tot el partit, amb més de vuit ocasions, 2 pals de Del piero i... el porter. La única acció de perill del Catània acabada a les mans de Buffon sense problemes, que no sembla que hagi estat lesionat durant aquests 4 últims mesos. El partit va durar només quatre minuts. La JUVE va marcar el primer gol i després tots els jugadors van agafar els seus instruments i van fer una orquestra amb música mentres el Catània ballava pel camp però sense ritme. Rés més important. Ara el Nàpols que si la JUVE segueix aquest ritme, llavorç acabarem fent una recopilació de les cançons que toquin a cada partit. FORZA JUVE!

dilluns, 12 de gener del 2009

JUVENTUS 1-0 SIENA

Nova victoria de la juve. Aquest cop contra el Siena. Un partit amb moltes ocasions de gol però que va acabar 1-0 gràcies al gol de DEL PIERO, de falta com no. Amauri va tenir una ocasió molt clara de gol però que va acabar desviant amb el cap i ja cap al final de la recta del partit, el Siena a tenir dos ocasions però MANNINGUER va estar col·locat en el lloc indicat i va conseguir aturar-les amb facilitat. Una nova victoria a la lliga que acosta a la JUVE al lider Inter, que només va ser capaç de treure un empat contra el Cagliari, mentres que el Milan i la Roma van acabar també amb empat, 2-2, amb una actuació discreta de Beckham. a 4 punts...

dijous, 1 de gener del 2009

BUON 2009 BIANCONERO!

Ja hem arribat al 2009, un any que tots afrontem amb moltes il·lusions, sobretot amb la JUVENTUS. Tenim un bon equip i la millor defensa d'Italia... per què no podem guanyar la Champions i el Scudetto? Naturalment que podem guanyar-ho, per això, des d'aquí donem suport al nostre club i als nostres jugadors i esperem que ells ens responguin amb el millor regal, que són els dos trofeus. Comença un nou any, un any de victories per la JUVENTUS, un any BIANCONERO!!