EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

diumenge, 25 de gener del 2009

JUVENTUS 1-0 FIORENTINA

La JUVE tot i guanyar per la mínima aconsegueix passar la tant complicada prova contra la Fiorentina que va estar a punt d'empatar el partit en una ocasió que va acabar en fora de joc molt discutit. La JUVE es venja de la primera jornada de lliga on va acabar empatant 1-1, guanyant 1-0 a la Fiore. Superior durant tot el partit gràcies en part a Buffon (que torna a estar en plena forma), la JUVE guanya a la Fiorentina i atrapa a l'Inter en la classificació amb un partit més. El gol va arribar al minut 21 en una jugada en a que Del Piero va donar el pase que Marchisio no va desaprofitar i en un cara a cara amb el porter aconsegueix ficar l'esfèric dins la portaria de Frey. Poc després, Nedved va tenir el 2-0 a les botes però Frey va estirar-se i aconseguí aturar la pilota. A continuació, va arribar la jugada més polèmica del partit en el que Gilardino, després d'una serie de rebots marca el gol de l'empatat que posteriorment seria anul·lat per fora de joc probablement inexistent. A la segona part la Fiore va intentar atrapar a la JUVE però no li va ser possible. Buffon va lluir-se en dues ocasions i Frey va aturar els xuts de Gryguera, Marchioni i Giovinco. La Juve va saber aguantar els atacs del rival i aconsegueix atrapar l'Inter. Amb compte Nerazzurri...