EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dimarts, 22 de desembre del 2009

EMERGÈNCIA JUVENTUS




Situació molt critica la que estem vivint durant les últimes setmanes. Hem perdut 5 dels últims sis partits, hem estat eliminats de la Champions , en conseqüent em perdut 15 milions d’euros i tot i guanyar al Inter (2-1), no em estat capaços de millorar i de reduir la distància en la classificació i actualment ens trobem a 9 punts. Som tercers a la lliga i no em estat capaços de guanyar ni a un equip que ve de segona (Bari) ni al últim de la classificació(Catania) i no hi ha cap senyal de que això es solucioni.
Qui en té la culpa? o On és el problema? Segurament aquestes són les preguntes que ens estem fent tots. La culpa és de tots ja que tots formen un equip. Al igual que quan un guanya els altres també, quan un perd o s’equivoca els altres també. Trobar el principal problema, la causa de tot això ja és més complicat. Els jugadors, l’entrenador, la directiva, etc. Em llegit moltes opinions, totes diferents però el que està clar és que cal un canvi.
En la nostra opinió, el problema principal és l’entrenador. Els parits no s’han guanyat perquè un vegada som al camp, les coses canvien. No som l’equip que hauríem de ser. Ens desbordem, la defensa és un colador, el centre no funciona i la davantera no acaba d’afinar la punteria.  Cannavaro, Melo, Diego i Amauri han estat els jugadors més criticats. El que més malament ho ha fet ha estat Melo. Però nosaltres creiem que el centre no és la seva posició. Haruia d’estar de lateral. Cannavaro és gran, és necessita un nou central, a Diego li falta temps per habituar-se al Calcio i Amauri, creiem que hauria de millorar i marcar més gols o el que haurem de fer és vendre’l sense cap mena de dubte. L’estat d’ànim dels jugadors és baix però són professionals per tant ells sols han de ser capaços de reanimar-se.
En resum, cal fitxar a un defensa central i un davanter perquè no pot ser que ens derrotin en un contraatac en els últims minuts del parit, els més importants i no siguem capaços de marcar amb tantes ocasions clares que tenim. Necessitem canvis JA!


FORZA JUVE!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada



SEGUIDORS

  ©Template by Dicas Blogger.