EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

diumenge, 27 de setembre del 2009

JUVENTUS 1-1 BOLOGNA

No ha estat possible mantenir la ratxa de partits guanyats que portava la JUVE en el campionat. Després de l'empat 2-2 a casa del Genoa, per un gol de Iaquinta anul·lat per fora de joc  inexistent, la JUVE torna a empatar a casa contra el Bologna en el minut 93 de partit.

Una setmana amb mala sort per a la JUVE si tenim en compte que tots dos partits han acabat empatats. Per altra banda, tenim coses bones com el retorn de Diego i DEL PIERO i la derrota de l'Inter contra la Sampdoria que és primera amb 15 punts seguida de la JUVE amb 14 i el Inter amb 13. Si tenim em compte les dues últimes temporades, no està gens malament.

Pel que fa el partit, la JUVE va crear moltes ocasions de gol i gràcies a això, Trezeguet va obrir la llauna al minut 24 ja que estava atent i va aprofitar un refus d'un xut de Zebina, el qual va fer un bon partit, a part però també vam desaprofitar moltes ocasions de gol com un pal de Camoranesi que ens hauria donat la victòria i vam deixar molts espais en defensa que ens podrien haver costat tots els punts i que per sort, el Bologna no va saber aprofitar fins al temps de descompte on per una equivocació de Legrottaglie, Adailton es va quedar sol i no va fallar.

D'aquesta manera es va acabar el partit i d'aquesta manera acaba una setmana no negativa però que podria haver estat millor. Dimecres enfrontament de Champions contra el Bayern de Munich que si guanyem ens pot col·locar en la primera posició del grup i si empatem o perdem sens començarà a complicar el pas a la següent fase. Recordem que la JUVE va empatar a 1 contra el Girondins per un gol en fora de joc.

FORZA JUVE!!!!!!

Read more...

dijous, 17 de setembre del 2009

BAIXES PER CANNAVARO I MELO

Així ho han confirmat els exàmens mèdics realitzats avui als jugadors que van resultar lesionats en el partit de Lliga de Campions que han conclòs que Cannavaro pateix una contractura de primer grau en l'abductor de la cama dreta, per la qual cosa haurà d'estar de baixa uns 20 dies. Per la seva banda, Melo pateix una distorsió al turmell dret i es perdrà el partit contra el Livorno per precaució i Tiago no pateix cap problema ressenyable. D'altra banda, es reincorporen al grup Grygera i Salihamidzic, mentre que Del Piero segueix amb el seu treball diferenciat per poder jugar contra el Bayern.

Secco manté el primer contacte amb l'agent de Chamakh.

Alessio Secco va mantenir durant la trobada que va enfrontar Juve i Bordeaux a Torí una reunió informal amb el representant del davanter marroquí Marouane Chamakh. L'atacant del Girondins acaba contracte el pròxim mes de juny i el Juventus vol avançar-se a la competència (especialment l'Arsenal) per aconseguir un altre 'xollo' amb la carta de llibertat després de Grygera, Salihamidzic, Mellberg i Cannavaro.

JUVENTUS 1-1 GIRONDIN DE BORDEUX

La JUVE comença el primer partit de Champions empatant a un gol contra el campió francès el Girondins.
Un resultat amarg si tenim en compte que el gol del rival va ser en clar fora de joc i que marchisio va estavallar una pilota al travaser en els últims minuts del partit.
Era un partit que es preveia molt igualat i, en efecte, ho va ser. S'esperava un gran debut de Giovinco el qual va ser titular per la lesió de Diego contra la Lazio, però no va fe run gran debut, tot i això sabem que Giovinco te qualitat suficient com per enfrontar-se a equips de la talla del Girondins. A part d'això res més. El que no s'esperava era el resultat final, un resultat no merescut per la JUVE que va fer moltes ocasions clares però que el porter rival va saber aturar.
A la primera part el Girondins va començar fort amb una gran actuació de Chamark però com sempre Buffon, que va ser el millor de la nit, va evitar el primer gol. Més endavant, Iaquinta va tenir ales botes el primer gol de la JUVE però el porter va arribar a temps en dues ocasions.
A la segona part va arribar el gol de la JUVE, gràcies a un pase de Cannavaro des del mig del camp que va desconcertar la defensa rival però no a Iaquinta que va estar molt atent i amb una execusió gairebé igual que contra el Chelsea l'any passat, va marcar el gol que després va quedar en res perquè el Girondins va empatar gràcies a un llançament de falta que després de que algú el refusses amb el cap, va arribar a les botes de l'últim jugador que es trovaba en clar fora de joc i que només va haver d'empenyer la pilota al fons de la xarxa. Arribava donç el 1-1 que seria definitiu, però Marchisio va tenir l'oportunitat d'avançar a la JUVE en el marcador però el travaser ho va impedir i al final un punt per a cadascú.
Partit emocionant en el que com Ferrara va dir a la roda de premsa prèvia a l'enfrontament, els errors a la Champions es paguen molt car. I té raó perquè encara que no fos error de la JUVENTUS sinó de l'arbrite, va desfavorir a la JUVE clarament. Acabem de començar i em d'esperar als pròxims partits, però el rival següent és tant perillos o més que el Girondins, el Bayern de Munich.
FORZA JUVE!!!

dilluns, 14 de setembre del 2009

LAZIO 0-2 JUVENTUS

Victòria treballada de la JUVENTUS en la que els de Ferrara van saber aguantar bé a la Lazio i es van emportar els tres punts del olímpic. Tercera victòria consecutiva al campionat (3 de 3) i segona victoria consecutiva al olímpic de Roma (2 de 2).
DEL PIERO es va quedar a Torí però la JUVE va ser capaç de guanyar. A la meitat de la primera part, Diego es va lesionar i serà baixa una setmana i per tant es perdrà el partit de Champions.
Durant el primer temps, les forces de tots dos equips estaven molt igualades i la tensió era màxima. Val a dir que tant Buffon com el porter de la Lazio van estar molt encertats, el primer en parar dos xuts i una falta i el segon per aturar dos xuts de Trezeguet que eren dos gols impresionants, per tant, moltes ocasions per part dels dos equips i cap al final de la primera part, un gol anul·lat a la Lazio per una falta clara de Cruz a Legrotagglie va estar a punt de donar la ventatge a la Lazio.

A la segona part, la JUVE va demostrar perquè és el millor equip d'Itàlia i va mantenir el mateix rendiment que a la primera part, en canvi la Lazio no, i això va permetre que es poguessin adelantar gràcies a un gol de Cáceres, producte d'un rebuix de la defensa azzurra en la que el jugador no va desaprofitar. A partir d'aquest moment, la Lazio es va veure dominada clarament i no va poguer empatar el partit fins que, ja en el temps de descompte, Trezeguet va establir el 0-2 definitiu.
Gran actuació de la JUVENTUS i desl seus jugadors que hauran de demostrar a la Champions que som millors que l'any passat jugant contra el campió de França.

FORZA JUVE!!!!

dimecres, 9 de setembre del 2009

Ranieri vol a Tiago

Segons declara el portal 4-4-2.com, la JUVE i la Roma podrien negociar l'intercanvi entre Tiago i Motta.El nou entrenador romà, Claudio Ranieri hauria demanat al portuguès i oferiria al lateral italià, Marco Motta, que ja va sonar per la JUVE a l'estiu i que va ser comprat aquest estiu de l'Udinese i que cobriria la posició que tant preocupa a Ferrara, amb Zebina amb constants lesions, sense massa confiança en Grygera i amb l'uruguaià Caceres encara en incògnita per jugar. To i això, com sembla que Tiago ha recuperat la seva qualitat i Ferrara està content amb ell, Poulsen podria substituïr-lo en l'operació d'intercanvi ja que aquest també agrada molt a Ranieri.

dimarts, 8 de setembre del 2009

PER TREZEGUET, LUÍS FABIANO O PANDEV

Després de l'anunci de la marxa a final de temporada de Trezeguet, el qual podria anar a parar al River d'Argentina, la JUVENTUS està buscant al seu substitut. Segons sembla, l'elegit és Goran Pandev, que podria anticipar la seva arribada al gener, si hi ha un acord amb la Lazio, que podria donar-se al voltant dels 10 milions. A part, també es parla de Luis Fabiano, el qual va convèncer a la directiva de la JUVE gracies al bon partit contra Argentina. Aquest arribaria l'estiu que ve. El seu fitxatge podria rondar els 20 milions i la Juventus hauria de negociar amb el Sevilla i amb l'empresa RIO, que té el 65% dels drets del jugador.

KJAER EN LES PRIMERES POSICIONS DE LA LLISTA DE FITXATXES

La Juventus segueix a la recerca de reforços i treballa ja de cara a la propera temporada. Secco ha pensat en Simon Kjaer per substituït Cannavaro i sembla intencionat a obrir aviat una negociació amb el Palermo per emportar-se el jove danès. Segons Tuttosport, el seu preu rondaria els 12 milions i Secco vol arribar a un acord per incorporar-lo a la Juventus la pròxima temporada.

dissabte, 5 de setembre del 2009

ENCARA NO

El passaport d'Amauri tampoc arribarà a l'octubre. El diari Tuttosport anuncia que, encara que la FIGC està treballant amb el Ministeri per agilitzar els tràmits del passaport italià d'Amauri, serà impossible que estigui abans de novembre, per la qual cosa es perdrà els dos últims partits de classificació per al Mundial de 2010 ( contra Irlanda i Xipre). Tuttosport també informa que si el tràmit fos per la via de la nova llei italiana, que es va aprovar el 8 d'agost, podria trigar fins i tot un any (per tenir fills) i es perdria, en aquest cas, el Mundial amb Itàlia.
Una nova decepció per Amauri.

L'ADÉU DE TREZEGUET

Trezeguet abandonarà la JUVENTUS
El francès va assegurar haver pres la decisió "fa un temps" per poder estar amb la seva família, encara que no va voler especificar si es marxarà a França o l'Argentina. Trezeguet també va afirmar que tant la directiva com l'entrenador coneixen la seva decisió i que "no hi haurà problema" per complir el seu desig, encara que el seu contracte finalitza el 2012.

dimecres, 2 de setembre del 2009

ROMA 1-3 JUVENTUS

Gran victòria de la JUVENTUS contra la Roma que augmenta la distància amb l'Inter amb 2 punts i ens col•loca a primera línia. Els grans protagonistes van ser Diego(2) i Melo(1).
Partit molt emocionant el que es va viure a Roma amb una primera part molt igualada i amb una segona part clarament feta a mida per la JUVENTUS.
Diego va ser l'encarregat d'obrir el marcador gràcies a una pilota robada al mig del camp, en el que posa la directa i amb tres defenses romans rere seu, aconsegueix recórrer tot el camp de la Roma i guanyar al porter amb un toc suau a cama canviada.
Després, Iaquinta va poder tornar a marcar gràcies a un cop de cap resultat d'un centre de falta de Diego i que Doni va parar amb molta dificultat. A continuació va arribar el gol de la Roma, resultat d'un xut de fora de l’àrea de De Rossi que Buffon no veu i que arriba al fons de la xarxa. Arriba el 1-1 i així va acabar la primera part tot i que Amaurí podria haver donat avantatge a la JUVE ai no fos pel pal de la porteria.
A la segona part, domini clar de la JUVENTUS que amb un Diego molt inspirat va marcar el seu segon gol i va donar els tres punts a la JUVE. Cap al final del partit, Melo amb un xut des de fora de l’àrea i desviat per un defensa romà va entrar a la porteria romana i establia el 1-3 definitiu.
Gran partit de la JUVE i gran partit dels nous fitxatges.
Per la seva banda, l'Inter va guanyar 4-0 al Milan en un partit en que van saber aturar el rival i que demostra que els dos grans candidats a guanyar el títol son la JUVE I l'Inter.