EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dilluns, 24 d’agost del 2009

JUVENTUS 1-0 CHIEVO

Després d'una pretemporada intensa en la que em vist la cara bona i la dolenta de la JUVE, victòria contra el Madrid i el Trofeu TIM i la derrota a la final de la Peace Cup i contra el Villareal, ha començat la cursa per el Scudetto 09-10 que després d'uns quants anys, sembla més ajustat que mai ja que tant la JUVE com l'Inter tenen una plantilla més competitiva que l'any passat. La primera jornada l'ha guanyat la JUVE ja que l'Inter va empatar 1-1 contra el Bari i la nostra JUVE va guanyar per 1-0 al Chievo. Un marcador molt ajustat però que assegura els tres punts. Per la seva part, el Milan va guanyar dissabte 2-1 al Siena. El partit no va ser molt emocionant ja que encara queden molts detalls per polir però es va poder veure l'actuació de Diego i el gol de Iaquinta. La primera part va ser la més interessant i als deu minuts Iaquinta va avançar a la defensa i després d'un centre de Diego, rematava de cap per sobre del porter i establia el 1-0 que acabaria sent definitiu. Després no es van veure ocasions clares de gol i el partit es va fer pesat. La pròxima jornada ens enfrontem a la Roma, però abans hi han els últims partits de la preliminar de Champions i divendres es farà el sorteig. FORZA JUVE!

Read more...

diumenge, 2 d’agost del 2009

JUVENTUS 2-1 REIAL MADRID

Tercera victòria consecutiva contra el Reial Madrid en UN ANY. S'han jugat tres partits i la JUVE n'ha guanyat tots tres. Aquest enfrontament era considerat un "amistós", però tal com va dir Ferrara, un JUVENTUS-Reial Madrid mai és un amistós i així ho han demostrat els jugadors juventins que des del primer minut van començar a atacar al rival. El guanyador del partit obtenia ni més ni menys que el pas a la final de la Peace Cup. Com em dit anteriorment, no es tractava d'un amistós i l'ambient abans de començar el partit ja estava carregat. Només comença la JUVENTUS es va adelantar gràcies a una falta llençada per DEL PIERO i que Cannavaro envia al fons de la xarxa amb el cap. Després de tres anys sense marcar u gol, Cannavaro el marca al seu ex equip. Desprès d'això, la JUVE va tenir el domini del partit i va disposar de dues ocasions més claríssimes, d'Amauri. La primera va acabar rosant el pal i la segona la va aturar un defens del Madrid a un metre de la línia. Després d'això, hi van haver alguna que altre ocasió per DEL PIERO i algun fora de joc. Tot i això el Madrid va anar creant perill a la porteria de Buffon i al minut 40, Chiellini va fer un penalti inevitable sobre Raul i que Cristiano va transformar en el 1-1. A la segona part, es va repetir el mateix paper. Al minut 4, DEL PIERO llença un cormer que Salihamidzic va rematar de cap després d'haver-se passejat per l'area petita amb tranquilitat. Arribava així el 2-1 favorable a la JUVE. A continuació, Raúl va enviar una pilota al pal i Camoranesi va estar a punt de fer el tercer. Llavors van arribar els canvis pels dos equips. Giovinco va ser substituït per Zanetti, DEL PIERO per Iaquinta. Gran ovasió per DEL PIERO i Felipe Melo per un del primavera. A partir d'aqui van arribar les faltes més perilloses i el pal de Iaquinta. Cap al final del partir Cristiano es va encarar amb Salihamidzic però al final no va passar res. Gran partit donç dels jugadors juventins i en especial de Giovinco,DEL PIERO i Camoanesi que amb les seves jugades individuals va ser escollit com a millor jugador del partit. A la final ens tocarà enfrontar-nos amb l' Aston Villa que va guanyar al Porto per 2-1 també. Esperem veure una JUVE com la que va jugar contra el Madrid i així poder guanyar la Peace cup. FORZA JUVE!!!!