EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dilluns, 27 d’abril del 2009

REGGINA 2-2 JUVENTUS

La JUVE, després d'empatar contra el Chievo en l'últim minut, de perdre contra el Genoa en l'últim minut i d'empatar amb l'Inter en l'últim minut gràcies a Gryguera, torna a empatar però aquesta vegada contra el colista Reggina. Mal final de temporada el que està patint la JUVE últimament amb una ratxa d'empats i derrotes que no afavoreixen en rés. Contra la Reggina s'han tornat a repetir els mateixos errors en defensa. Els gols de la JUVE han estat de penalti al començament de la primera part, gol de DEL PIERO i el segon gol, obra de Zanetti que no era titular des de feia molt de temps i que va aprofitar un bon refús de la defensa contraria. Per la seva part, La Reggina va marcar a la primera i segona part. Cal destacar la tornada al terreny de joc de Amaurí amb una actuació poc destacada, en canvi Iaquinta segueix mantenint un alt nivell tot i no haver marcat en aquest partit. Per altra banda, l'Inter va perdre contra el Napoli (1-0) amb gol de l'ex-juventus Zalayeta i el Milan va guanyar i es situa a només 7 punts de l'Inter. No només gairebé em perdut tota opció de guanyar el Scudetto, sinó que ara també perilla aconseguir el segon lloc de la classificació. Com a conseqüència dels mals resultats, s'està especulant la sortia de Ranieri i l'entrada de Lippi, Conte o inclús Mancini. El que està clar és que la JUVE té que canviar la seva estratègia i convertir-se en la revelació a Italia i Europa. FORZA JUVE!!!!!

Read more...

dimarts, 7 d’abril del 2009

JUVENTUS 3-3 CHIEVO VERONA

Així segur que no. Jugant d'aquesta manera és impossible que puguem plantar cara a l'INTER i als grans d'Europa. Un empat en aquestes alçades del campionat és un avenç a la pèrdua del primer lloc i com a conseqüència la pèrdua del Scudetto. La JUVE empata a casa contra el Chievo i es complica la vida. Després d'aixecar el partit dues vegades, li marquen un gol en el minut 91 per un error clamorós de la defensa i acaba emportant-se només un trist punt. A la primera part van haver tres gols i dos del Chievo. El primer als 20 minuts i el segon a l'últim minut de la primera part per un error defensiu. Chiellini va retallar les distàncies en fer l'empat. A la segona part tres gols més. Primer de la JUVE gràcies a Camoranesi i a un defensa del Chievo. El següent també de la JUVE i de Iaquinta que es troba en un bon estat de forma i el tercer del Chievo en un error de la defensa juventina. Al final 3-3, el Chievo se'n va satisfet i la JUVE amb el cap baix per un error en l'últim minut que pot costar el campionat. Ja cal que guanyem tots els partits que queden i que de cara a l'any que ve tinguem una plantilla de gran qualitat.