EL PRIMER BLOG DE LA JUVENTUS EN CATALÀ

dilluns, 23 de febrer del 2009

Torneo di Viareggio e per NOI!

La JUVENTUS PRIMAVERA guanya il Torneo di Viareggio per sisena vegada i amb una victorià que no necessita cap mena d'explicació. 4-1 a la Sampdoria!!!! Felicitats a la esquadra de Maddaloni que ha fet un paper increïble davant de Marcello Lippi, Ciro Ferrara i gran part del cos tècnic de la JUVE. A part, altre tema important és la Champions. La JUVE juga dimecres davant del Chelsea amb la incògnita de Sissoko amb problemes al tormell, tot i això s'espera que aparegui al camp. Ranieri a fet unes declaracions en les quals ha dit això: "Vaig veure uns minuts de Chelsea i em van donar ganes de dormir". Paraules textuals del mister de la JUVE en l'entrevista al Daily Mail sobre el partit que va veure del Chelsea contra el Aston Villa. En aquesta edició de la Champions, la JUVE s'ha mostrat forta en els enfrontaments anteriors de Champions i va reaccionar molt bé davant el Madrid. Esperem que això continuï així i puguem donar la sorpresa aquest dimecres i començar a assegurar el pas a a vuitens de final. FORZA JUVE!

Read more...

diumenge, 22 de febrer del 2009

PALERMO 0-2 JUVENTUS

L a JUVE ha fet els deures guanyant 0-2 al Palermo i afronta el proper partit de Champions contra el Chelsea amb grans expectatives. Els gols de Sissoko a la primera part i Trezegool a la segona. El partit comença amb una sorpresa esperada, DEL PIERO i Amauri a la banqueta. Ranieri es reserva als dos davanters principals de la JUVE pel dimecres i disposa a Iaquinta i Trezeguet com a puntes. La JUVE no creava grans oportunitats de gol però sempre que tenia la pilota, el Palermo es començava a perdre pel camp. D'aquesta manera, Sissoko va aprofitar un passadís al mig del camp i es va transformar en davanter per acabar de disparar un xut impressionant que el porter no va poder aturar, fent l'estirada i sentint-se impotent. Tot i això, el Palermo va desaprofitar una ocasió clara per empatar i al final de la primera part Iaquinta va desviar un xut que podria ser el 0-2 però al final rés. La segona part, sense canvis en els jugadors de la JUVE, va ser bastant avorrida sense clares ocasions pels dos equips fins que Amauri va entrar al camp de joc per Iaquinta i va donar emoció durant l'últim tram del parit. Una ocasió clarissima que va parar el porter Amelia amb la mà i una assistència de gol magnifica que Trezegool no va desaprofitar i d'aquesta manera marca el primer gol després de la lesió. 0-2 al final i un bon gust de boca per la JUVE que li espera una gran prova contra el Chelsea.

dilluns, 16 de febrer del 2009

JUVENTUS 1-1 SAMPDORIA

La mala sort ara ve acompanyada de la maledicció dels pals (fins a quatre) que han impedit una contundent victòria contra la Sampdoria i que al final ha acabat amb un trist empatat 1-1. La JUVE comença bé amb dues ocasions de Nedved i DEL PIERO però una errada de la defensa juventina, que per cert ja en porta bastantes, permet a la Samp obrir el marcador(Pazzini al minut 10). Primera vegada en el campionat en que la JUVE comença perdent abans del quart d'hora de joc. Desprès, dos pals consecutius de Nedved que eviten clarament la remuntada i una ocasió per la Samp que no arriba a concluïr. Ja en la segona part arriba el gol d'Amauri de cap gràcies al centre de Giovinco que havia entrat al començament de la segona part. Arribava el 1-1 en el partit i semblava que la JUVE aconseguiria la remuntada esperada i merescuda però altre cop els pals van jugar una mala passada a la JUVE i a DEL PIERO que va ser qui va fallar. La Samp només va tenir una ocasió i el partit va acabar mb un xut llunyà de Marchiso que no va ser gol per poc. Per la seva part, l'Inter guanya in extremis al Milan amb un gol d'Adriano amb la mà. La distància amb el lider augmenta tot i el bon joc de la JUVE i les jornades passen sense resultats satisfactoris que ens dificulten el Scudetto.

dimarts, 10 de febrer del 2009

CATANIA 1-2 JUVENTUS

Hi han coses que canvien... la JUVE no canvia. Victòria per la mínima i al descompte contra el Catània que va saber aprofitar l'expulsió de Iaquinta però que en l'últim minut va deixar-se perdre reglant la pilota a Poulsen que no va fallar i que aconsegueix el primer gol amb la "maglia" de la JUVENTUS. El partit va començar amb bon peu per a la JUVE ja que Iaquinta va aprofitar una falta centrada per Camoranesi que va rematar fins al fons de la xarxa amb el cap, però al treure's la samarreta, li van treure targeta groga(si saps que per treure't la samarreta et treuen targeta groga, no te la treguis.). Una equivocació d'aquest tipus la pot tenir qualsevol però si estàs amonestat, pren la precaució de no fer cap falta però Iaquinta és diferent i va cometre una falta sobre un jugador del Catania i li va costar la vermella, l'expulsió i com a conseqüència la JUVE va haver de menjar-se els mocs fins que al començament de la segona part, el Catania empata amb el gol de Morimoto al minut 6. Des d'aquell moment, la JUVE es va veure obligada a jugar totalment a la defensiva però en el descompte, un corner llençat per Nedved i que remata Amauri amb el cap xoca contra un defensor del Catània i cau als peus de Poulsen que no desaprofita l'acció i acaba marcant el gol de la Victòria La JUVENTUS segueix igual... i per molts anys.

dijous, 5 de febrer del 2009

JUVENTUS 4-3 NAPOLI

Pels pe(ls)nals!!!!!! La JUVE aconsegueix classificar-se per les semifinals de la copa Itàlia amb esforç i patiment. La tensió va durar tot el partit i la eliminatòria no es va decidir fins arribar els penals. Durant tot el partit la JUVE va tenir la poseció de la pilota però el Napoli era el que atacava més fort a la porteria, sobretot cap al final del partit. Després a la prorroga les coses van canviar i la JUVE va ser la que va atacar dins l'àrea de l'enemic. Van anul·lar dos gols a la JUVE. el primer a Trezeguet que es trobava en un fora de joc molt ajustat i després a DEL PIERO per unes mans d'ell mateix. A la tanda de penals, el moment més intens del partit sens dubte, La JUVE va estar de sort ja que el Napoli va fallar els tres últims penals. DEL PIERO, Trezeguet, Marchioni i Legrottaglie no van fallar mentres que Nedved va fallar i Sissoko va enviar la pilota al pal. L'home del partit va ser Manninguer que va parar un penal decisiu. Després de 10 anys tornem a semifinals!!

diumenge, 1 de febrer del 2009

JUVENTUS 2-3 CAGLIARI

Ni DEL PIERO ha sigut capaç de tornar a posar de peus a la JUVE. Remuntada del Cagliari que ens enfonsa a la tercera posició. Inter empata (1-1) i Milan guanya (0-3). La absència de DEL PIERO no és l'únic problema per la JUVE, la defensa comença a fer-se forats i a deixar ocasions que ens condicionen els partits. Des del començament del partit que la JUVE no va sortir bé i al minut 16 ja perdíem. Per sort i gràcies a l'experiència de dos grans jugadors com Sissoko i NEDVED, van aconseguir remuntar el partit. Però altra vegada va entrar en acció la defensa juventina i els llançaments de la JUVE que anaven directes al partit i llavors el Cagliari va remuntar amb dos gols més que deixava el partit amb el 2-3 definitiu. A més i per rematar, Chiellini i Zanetti lesionats i dubte contra el Chelsea. Esperem que a la Copa les coses canviïn radicalment.